Fiets- of wandelarrangement
 
         
 

Home

Kamers & Prijzen

Ontbijt & Lounge

Arrangementen

Cadeaubon

Decoratie & Workshops

Vergadering & Feest

Streekinfo

In de buurt

Reservatie & Contact

Routebeschrijving

Links

   

Zin in een actief weekendje in het mooie Haspengouw, boek dan zeker ons fiets- of wandelarrangement. Naast 2 overnachtingen in onze b&b kan je kiezen uit de verschillende wandel- en fietskaarten die bij ons beschikbaar zijn. Wij bieden ook gratis een overdekte stalling aan voor fietsen.

Heb je geen fiets, dan bieden wij hiervoor ook een oplossing aan. Bij de stad Tongeren kan je namelijk gratis fietsen huren. Het enige dat je moet doen is ons ruim op tijd laten weten hoeveel fietsen je nodig hebt, en wij zorgen voor de reservatie ervan bij de stad. We kunnen je eveneens ter plaatse brengen en ophalen zodat je de wagen op onze privé-parking kan laten staan.

De prijs van deze arrangementen?

Fietsarrangement: 210,00 € per arrangement. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen voor 2 personen met ontbijt in een van onze kamers inclusief een kaart van het fietsroutenetwerk in Limburg.

Wandelarrangement: 200,00 € per arrangement. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen voor 2 personen met ontbijt in een van onze kamers inclusief de keuze uit verschillende wandelkaarten in ons assortiment (2 kaarten per kamer)

 

© Consult Plus 2008