Arrangementen

In Villa Esperanza heb je de keuze uit 2 verschillende arrangementen:

Een Welness-weekend en een Fiets- of wandelweekend

1. Welness-weekend

Villa Esperanza en orCHIdee bieden u net dat ietsje meer!! Dit aanbod bestaat uit de mogelijkheid tot: - een 3-daagse zuiveringskuur - een halve dag arrangement pure luxe bij orCHIdee - een ontspannende behandeling voor het hele lichaam, ziel en geest - een begeleide wandeling doorheen het idyllische Zammelen met gids of in stilte Contacteer ons voor meer informatie! Aerts Joke Zammelenstraat 9 3724 Kortessem 0477/81.57.33 www.or-chi-dee.be

2. Fiets- of wandelweekend

Zin in een actief weekendje in het mooie Haspengouw, boek dan zeker ons fiets- of wandelarrangement. Naast 2 overnachtingen in onze b & b kan je kiezen uit de verschillende wandel- en fietskaarten die bij ons beschikbaar zijn. Wij bieden ook gratis een overdekte stalling aan voor fietsen. Heb je geen fiets, dan bieden wij hiervoor ook een oplossing aan. Bij de stad Tongeren kan je namelijk gratis fietsen huren. Het enige dat je moet doen is ons ruim op tijd laten weten hoeveel fietsen je nodig hebt, en wij zorgen voor de reservatie ervan bij de stad. We kunnen je eveneens ter plaatse brengen en ophalen zodat je de wagen op onze privé-parking kan laten staan. De prijs van deze arrangementen? Fietsarrangement: 210,00 € per arrangement. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen voor 2 personen met ontbijt in een van onze kamers inclusief een kaart van het fietsroutenetwerk in Limburg. Wandelarrangement: 200,00 € per arrangement. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen voor 2 personen met ontbijt in een van onze kamers inclusief de keuze uit verschillende wandelkaarten in ons assortiment (2 kaarten per kamer)

Speciale actie

Als je minimaal 1 overnachting boekt tussen maandag en vrijdag kan je eveneens gratis gebruik maken van de Sané Thermen. Indien je voor langere tijd bij ons wenst te verblijven, vraag dan zeker naar onze kortingen! Als je iets te vieren hebt, of je wil er een speciaal weekend van maken, twijfel er dan niet aan om ons te contacteren. Wij luisteren met plezier naar je wensen, en hopen er samen met jou een onvergetelijke dag of weekend van te maken.